Тиждень здоров'я

2019-04-15

/Files/images/den_uchitelya/єє 001.jpg

Вже традиційно Коробочкинський НВК два рази на рік проводить тиждень здоров’я. Його мета – допомогти учням зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження. «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства.

Саме тому школа працює у напрямку формування у дітей засад здорового способу життя, намагається допомогти їм оволодіти необхідними знаннями, здобути певні вміння та навички, які сприятимуть їхньому життєвому успіху..

Тиждень здоров'я 15 квітня у школі розпочався загальношкільною лінійкою, на якій діти повторили правила безпечної поведінки у лісі, на дорогах. Учні 10-А класу разом з усіма провели фізкультхвилинку і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

Було організовано конкурс стіннівок про здоровий спосіб життя.

19 квітня було проведено День здоров'я. Провели його для того, щоб привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. В цей день учні взяли участь у загальношкільному проекті «День здоров’я». Діти мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них, створити модель здоров’я. Пізніше учні вийшли на вулицю, грали у рухливі ігри

Кiлькiсть переглядiв: 186